Wad Runner

CRM voor de bootverkoop

Geplaatst op

Als u aan het verkoop van boten denkt, dan is de gedachte aan CRM niet meteen duidelijk. Toch is CRM iets wat voor het verkoop van boten een uiterst handige methode is om de omzet te verhogen. Met CRM-software toegespitst op uw behoeft, haalt u grotere winsten binnen. Wij leggen u graag uit wat een CRM-systeem voor u kan betekenen.

Wat is CRM precies?

CRM of customer relationship management betreft het systematisch toepassen van een strategie, wat gericht is op het optimaliseren van klantrelaties en klantencontact. Optimale klantrelaties is bepalend voor klanttevredenheid, rendement en loyaliteit.

CRM levert veel data op over uw (potentiële) klanten. De data wordt met een CRM-systeem in een centrale databse beheerd. Met deze data bent u doorlopend in staat uw verkoopprocessen beter te organiseren en succesvoller te maken.

Voordelen van CRM?

Er zijn een talrijk aan voordelen van CRM. Wij lichten er een aantal voor u uit:

  • Een papierloze kantoor: In het kort, papierloos werken of het papierloze kantoor beschrijft het vermijden van het aanmaken van documenten in papieren vorm in operationele processen. Om dit te kunnen realiseren worden gegevens uitsluitend in elektronische vorm bewaard. Enerzijds betekent dit dat elektronisch geproduceerde gegevens ook in elektronische formaten worden opgeslagen en verwerkt. Met een CRM systeem met een DMS module blijven alle documenten en klantgegevens bij elkaar. Minder zoekwerk voor u en uw medewerkers.
  • Geoptimaliseerde verkoopprocessen: Met CRM worden verkoopkansen snel geïdentificeerd. Met softwarematige analyses van de verkoopprocessen is het mogelijk voor bedrijven om ze continu te verbeteren
  • Persoonlijke marketing: Alle verzamelde data over uw klanten worden in een CRM-systeem beheerd. Zo kunnen gegevens zoals locatie en aankoopgedrag worden gebruikt om doelgroepen te vormen en persoonlijke en gerichte marketingcampagnes worden ingezet.

De juiste CRM-software voor u

Met Bliss Software heeft u een softwareleverancier dat streeft naar simpele en effectieve softwareoplossingen. De software die zij aanbieden maakt uw verkoopteam gelukkig.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van recreëren in Nederland. Met name in het Waddengebied. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ wadrunner.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden