Wad Runner

Feestje op het water? 3 tips voor een uniek feest

Geplaatst op

Een feest geven is leuk, maar je moet ontzettend veel regelen. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de hapjes en drankjes en niet te vergeten de decoratie. Als je een feest wilt geven om niet te vergeten, dan is een uniek of apart feestje wel op z’n plaats. Huur bijvoorbeeld een boot en vier op het water je verjaardag of familiefeest. In dit artikel geven we je drie tips voor het organiseren van een uniek feest. 

Kies een leuke locatie 

Het organiseren van een feest begint bij het kiezen van de locatie. Er zijn verschillende soorten locaties waar je uit kunt kiezen. Wil je het simpel houden? Kies dan voor een feest bij je in de woonkamer of in de tuin. Als je toch iets meer wilt uitpakken, kun je kiezen voor een plek buitenshuis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een feest te vieren op het water. Je kunt zelf een boot huren of contact opnemen met een bedrijf dat bootfeesten organiseert. Daarnaast is het ook mogelijk om op het land aan het water een feest te vieren. Misschien iets beter als jij of je gasten last hebben van zeeziekte. 

De hapjes en drankjes

Als je een locatie hebt gevonden, kun je beginnen met nadenken over de hapjes en drankjes die je wilt serveren. Bij een verjaardagsfeest kun je kiezen voor de standaard hapjes als worst en kaas, maar je kunt het ook anders aanpakken. Maak eens een aantal gerechtjes die jij echt lekker vindt of vraag aan je gasten of zij iets lekkers willen meenemen. Bij een familiefeest of trouwerij kun je er ook voor kiezen om catering in te huren. Zo kun je doorgeven wat je graag wilt serveren op je feest en zorgen zij voor de rest. 

Manieren om de gasten te vermaken

Naast de leuke locatie en de lekkere hapjes en drankjes zul je ook nog moeten nadenken over het vermaken van de gasten. Natuurlijk zullen de gasten met elkaar gaan praten en hierdoor een gezellige sfeer creëren, maar om het feestje een beetje op gang te krijgen kun je een aantal dingen doen. Heb je wel eens nagedacht over een zanger boeken? Of misschien past een act huren meer bij jouw feest? Door middel van entertainment kun je het feest een persoonlijke touch geven, maar ook veel meer sfeer creëren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van recreëren in Nederland. Met name in het Waddengebied. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ wadrunner.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden