Wad Runner

Huisje aan zee met hond

Geplaatst op

Het nadeel van op vakantie gaan als je een hond hebt? Negen van de tien keer mag deze niet mee. Ben je op zoek naar een huisje aan zee met de hond? Dan zit je goed bij Strand49. Een camping in Noord-Holland waar iedereen van het gezin, dus ook de hond, meer dan welkom is!

Mogelijkheden kamperen met hond

Overal op de camping Strand49 is de hond welkom. Zowel op de ruime kampeerplekken van 120m2 als op in de verschillende glamping accommodaties die de camping rijk is. Ook op de camping zelf is de hond van harte welkom. In de omgeving van Strand49 zijn ook genoeg mogelijkheden voor activiteiten met een hond. Op het strand nabij de camping mag de hond buiten het hoogseizoen los en binnen het hoogseizoen aangelijnd op het strand. Na 20.00uur mag de hond altijd lekker losrennen, zowel op het strand als in de duinen.

Bij de verschillende strandtenten is de hond ook van harte welkom. Als u neerstrijkt voor een glas rosé op een warme zomermiddag of een warme chocomel op een koude winterdag, wordt er voor de hond een bakje water neergezet. Zelfs in de dorpjes rondom de camping mag de hond mee, mits aangelijnd.

Kamperen op strand49

Op de camping kunt u kiezen voor ‘gewone’ kampeerplekken van zo’n 120m2. Hier beschikt u over een privé plek, met eigen wc en badkamer en uiteraard profiteert u van alle andere voordelen van de camping. Bijvoorbeeld gratis wifi, het campingwinkeltje waar u terecht kunt voor de basismiddelen en de bakker waar elke ochtend verse broodjes gehaald kunnen worden. Is kamperen met privé sanitair niet echt iets voor u? Dan kunt u ook kiezen voor een van de glamping accommodaties. Glamping is een mix tussen glamour en camping. Een luxe variant van kamperen dus!

Benieuwd wat de tarieven zijn of wilt u meer informatie over de camping of beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact op met strand49.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van recreëren in Nederland. Met name in het Waddengebied. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ wadrunner.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden