Wad Runner

Jachthaven Wolderwijd bezoeken

Geplaatst op

Heb jij een jacht of een andere boot? Dan kan het leuk zijn om het water op te gaan en verschillende locaties te bezoeken. Zeewolde is een van deze locaties, maar dan is het natuurlijk wel handig om aan te kunnen meren in een haven. Zeewolde heeft een jachthaven en deze jachthaven Wolderwijd is perfect voor een bezoekje. Het is ook nog eens een bekende jachthaven en je kunt hier veel boten tegenkomen. Het is een paradijs voor toeristen, vakantiegangers, bootliefhebbers en het heeft ook nog eens een groene omgeving. Je kunt bijvoorbeeld bij een naastliggende camping overnachten en dat maakt het bezoekje nog leuker. Hoe steekt deze jachthaven in elkaar? Onderstaand vertellen we alles over de jachthaven!

Jachthaven Wolderwijd

De jachthaven Wolderwijd is geschikt voor meerdere boten en hij bestaat uit 2 beschutte havenkommen. Er zijn ruim 800 verschillende ligplaatsen in de haven en deze zijn bedoeld voor verschillende boten. Je kunt vanuit de jachthaven binnen een paar minuten in het centrum van Zeewolde zijn, dit is natuurlijk anders in andere jachthavens. Je kunt hier ook kiezen voor een winterstalling boot en dit is ideaal als je in de omgeving woont. Daarnaast hebben ze ervaren monteurs in dienst, die ook je boot op de lokale werf kunnen maken. Er zijn dus genoeg redenen om de jachthaven te bezoeken met een boot. Dit is ook een van de redenen waarom deze locatie zo populair is onder de bootliefhebbers.

Neem een kijkje op de website

Wil je meer informatie over de jachthaven Wolderwijd? Dan kan het een goed idee zijn om op de website van de jachthaven te kijken. Je kunt hier van alles vinden over de jachthaven, maar ook over de naastliggende camping. Rondom de camping zijn er veel mogelijkheden en kun je bijna overal overnachten. Kijk daarom snel naar een geschikte accommodatie, zodat je heerlijk een weekendje kunt genieten aan het water. Jachthaven Wolderwijd is dus ook perfect voor een weekendje weg met het gezin. Wil je meer weten over de prachtige omgeving? Je kunt op het internet ook de omgeving bekijken en dat is natuurlijk ideaal!

Gerelateerde berichten

Een boot huren of een auto huren?

Stel je voor dat je voor een welverdiende vakantie staat en je moet kiezen tussen het huren van een boot of een auto. Beide opties bieden natuurlijk...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van recreëren in Nederland. Met name in het Waddengebied. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ wadrunner.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden