Wad Runner

Welke acculader?

Geplaatst op

Er zijn verschillende acculaders waar u gebruik van kunt maken. Maar welke acculader past nou bij u? Of te wel welke acculader kunt u het beste gebruiken om u accu weer op te laden?

Wilt u een accu opladen waar geen stroom in de buurt is dan kunt u kiezen om u accu op te laden doormiddel van een zonnepaneel acculader. Dit is een zeer energie zuinige manier om u accu op te laden. Dit word gedaan door de zon het woord zelf zegt het eigenlijke al (zonne)paneel.

Bent u toch opzoek naar een acculader die u gewoon in het stopcontact kunt steken, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben universele acculaders die u niet alleen kan gebruiken voor u auto maar bijvoorbeeld ook voor u boot, scooter of motor. U moet er wel rekening mee houden dat de laadspanning en de voltage overeenkomen met wat voor accu u wilt opladen. Een scooter kunt u bijvoorbeeld niet opladen met een acculader van met een laadstroom van 15 ampère dan kunt u beter kiezen voor een acculader met een laadstroom van bijvoorbeeld 0.8 ampère. Zou u dit wel doen dan is de kans heel groot dat u accu het begeeft.

Wij hebben acculaders die niet alleen kunnen laden maar ook kunnen onderhoudsladen of te wel druppelladen. Wij hebben ook acculaders van bijvoorbeeld Noco Genius die ook speciale oplaadprogramma’s hebben voor AGM accu’s en Lithium-ion accu’s.

Stel u nou eens voor dat u van huis bent en u accu is leeg door bijvoorbeeld de kou. U heeft geen stroom of startkabels in de buurt. Dan is een startbooster een hele goed oplossing. Een startbooster kunt u aan u accu aansluiten en vervolgens kunt u uw auto starten. Dit is mogelijk omdat een startbooster beschikt over een grote accu waardoor u uw auto gemakkelijk kunt starten.

Weet u niet goed welke acculader u nodig heeft? Dan raad ik het aan om contact op te nemen met onze klantservice. Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je allemaal kunt doen op het gebied van recreëren in Nederland. Met name in het Waddengebied. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ wadrunner.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden